Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Peteat.gr : Delivery σπιτικού φαγητού για σκύλους!

Γράφει η Μαρία Αλατσά
Dog walker - Puppy trainer

Ναι, κι όμως! Καλά διαβάσατε! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε σπιτικό φαγητό για τον σκύλο σας μέσα από το Peteat.gr. 






Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. 

Η Μαντώ εφάρμοζε πάντα για την ιδία την υγιεινή διατροφή αφού πιστεύει πως μια ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντική για την ευεξία, την ενεργητικότητα, την διάθεση και φυσικά την υγεία. Έτσι άρχισε να ψάχνετε για το ποια ήταν η καλύτερη τροφή που μπορούσε να δώσει στα σκυλιά της. Μίλησε με κτηνιάτρους, ενημερώθηκε και κατέληξε στο σπιτικό φαγητό με φρέσκα υλικά. Όπως λέει και η ίδια τα σκυλάκια της το λάτρεψαν!

Η Ηλέκτρα από την άλλη όταν απέκτησε τον Peper, τον δικό της σκύλο, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα. Καμία τροφή του εμπορίου δεν ταίριαζε με το ευαίσθητο στομαχάκι του σκύλου της. Έτσι μετά από αρκετές δοκιμές που έκανε, αναγκάστηκε να ακολουθήσει την συμβουλή του κτηνιάτρου της και να μαγειρεύει η ίδια στον Peper σπιτικό φαγητό, βάση του διαιτολογίου που της έδωσε ο κτηνίατρος της. Ο Peper τότε σταμάτησε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το στομάχι του. Η Ηλέκτρα ξεκίνησε να ψάχνετε περισσότερο για συστατικά που θα του έδιναν περισσότερες βιταμίνες και το αποτέλεσμα ήταν ο σκύλος της να είναι πολύ ευτυχισμένος, όπως λέει η ίδια και οι επισκέψεις στον κτηνίατρο περιορίστηκαν στις αναγκαστικές ετήσιες επισκέψεις για τα εμβόλια!

Εδώ και τρία περίπου χρόνια, που ασχολούμαι περισσότερο με τους σκύλους, έχω διαβάσει πολλά άρθρα σχετικά με την διατροφή του σκύλου. Και σε όλα αυτά τα άρθρα το συμπέρασμα που έβγαζες ήταν ένα: η καλύτερη τροφή που μπορείς να δώσεις στον σκύλο σου είναι το σπιτικό φαγητό. Χρειάζονται όμως συγκεκριμένες γνώσεις για να ακολουθήσεις μία τέτοια διατροφή και χρόνος. Επειδή εγώ δεν είχα τίποτα από τα δύο δεν ακολουθούσα αυτήν την διατροφή και είχα επιλέξει μία τροφή του εμπορίου. Και σίγουρα δεν είμαι η μόνη που το έχει κάνει αυτό. Αυτό σκέφτηκαν λοιπόν και τα δύο κορίτσια και ένωσαν τις δυνάμεις τους, έλαβαν και περισσότερες γνώσεις και ξεκίνησαν το peteat για εμάς που θέλουμε να προσφέρουμε κάτι καλύτερο στα σκυλιά μας, αλλά δεν μπορούμε.

Έτσι λοιπόν μπορείτε πλέον κάνοντας απλά ένα κλικ στο site peteat.gr να επιλέξετε το menu που επιθυμείτε για τον σκύλο σας και να χαρίσετε στον αγαπημένο σας σκύλο μεγαλύτερη απόλαυση, καλύτερη υγεία και περισσότερα χρόνια ζωής! Το κόστος είναι λίγο μεγαλύτερο από τις τροφές του εμπορίου και για τους κατοίκους της Αττικής, το φέρνουν οι ίδιοι σπίτι σας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μιλήσετε με τις ιδιοκτήτριες του peteat πριν την παραγγελία σας και να διαμορφώσετε το κατάλληλο menu για τον δικό σας σκύλο. Δηλαδή, αν ο σκύλος έχει κάποια αλλεργία σε κάποια συστατικά ή αν είναι στειρωμένος ή έγκυος κ.λ.π. μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους και να επιλέξετε το καλύτερο δυνατό για τον σκύλο σας. 

Επίσης μέσα στο site, πηγαίνοντας στην επιλογή menu, μπορείτε να δείτε ανάλογα το κρέας που θα επιλέξετε τι άλλα συστατικά περιέχει το πιάτο και τι προσφέρει στον σκύλο σας το κάθε ένα από αυτά.

Μην διστάσετε να κάνετε μία επίσκεψη στο site του peteat. Είμαι σίγουρη πως μόλις το επισκεφθείτε και το εξερευνήσετε θα δείτε και εσείς πόσο καλή ιδέα είναι το σπιτικό φαγητό, πόσα μπορεί να προσφέρει στον σκύλο σας και με πόσο μικρή διαφορά όσον αφορά το κόστος. Είναι ένα δώρο που πραγματικά αξίζει τον κόπο να κάνετε στον σκύλο σας!  

Εγώ πάντως σίγουρα θα κάνω την παραγγελία και πιστεύω πως το ίδιο θα κάνετε και εσείς που θεωρείτε τον σκύλο σας μέλος της οικογένειας σας και όχι απλά έναν σκύλο!

Το ημερολόγιο του Μπόκο - Ημέρα 1η.

Κυριακή 3/7/2022 Αγαπητό μου ημερολόγιο, με λένε Μπόκο και είμαι ένα Ροδεσιανό Ρίτζμπακ, περίπου δύο χρονών. Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι...